Är fit20 rätt för dig?

Att bygga upp ett framgångsrikt företag tillsammans med fit20 kräver vissa personliga egenskaper som du antingen har från början eller är villig att skaffa dig under resans gång.

Allt som är värt att göra i livet tar tid, så det är viktigt att din livssituation är stabil och att du är beredd att investera den tid det tar att bli en framgångsrik entreprenör.

Din investering, förutom fokus och engagemang, är ca 200 000kr. Resten av pengarna går att finansiera via en kombination av bank, leasingbolag och Almi. Detta är en av alla de delar vi stöttar och hjälper dig med.

Personliga egenskaper som ligger till grund för din framgång:

  • Entreprenörskap: Du vill vara din egen chef och själv skapa en framgångsrik framtid.
  • Kundfokus: Varje kund får din fullständiga uppmärksamhet, och du är fullt ut engagerad för att varje kund skall få maximalt resultat av sin träning.
  • Nätverkande: Du förstår att små lokala verksamheter fungerar bäst när de arbetar tillsammans och stöttar varandra. Genom att vara engagerad i lokala BNI-nätverk bygger du ett stort personligt nätverk som löpande ger dig nya kunder.
  • Uthållighet: Du vet att det tar tid att bygga en framgångsrik verksamhet och göra skillnad i folks liv. På vägen dyker det upp hinder och överraskningar, men du låter dem inte stoppa dig.
  • Samarbetsvillig: Franchising är ett sätt att både vara egenföretagare och samtidigt vara del av ett större sammanhang. Tack vare att det finns andra som gör samma sak som du så behöver du inte skaffa alla erfarenheter själv utan kan utvecklas snabbare.
  • Strukturerad: En väl fungerande verksamhet byggs över tid och du kan planera och genomföra dina planer för att sedan se resultatet efter en tid.
  • Noggrannhet: Lönsamheten ligger i detaljerna. Att få en hög omsättning är bara ena halvan av ekvationen. För att det skall bli något över på sista raden så behöver du också vara noggrann med detaljerna.
  • Coachande ledare: Som fit20 företagare är du också arbetsgivare. För att dina personliga tränare skall göra ett riktigt bra jobb behöver du leda dem väl.

Har du dessa egenskaper så vill vi gärna prata med dig för att ta reda på ifall vi kan arbeta tillsammans. Klicka på länken för att ta reda på mer om fit20.

Ta reda på mer om fit20